Més futbol

Bellingham, reconegut com a jugador jove més destacat

El migcampista del Madrid Jude Bellingham s’ha endut el trofeu Kopa, que acredita el seu vencedor com a millor jugador sub 21 de la temporada passada. L’anglès, de 20 anys, ha rebut el premi de mans de Hazard, amb qui no va coincidir al club blanc per escassos dies.

Bellingham ha aconseguit aquesta distinció per haver estat sub campió de la lliga alemanya amb el Borussia Dortmund, haver marcat 15 gols i haver ofert 8 assistències. Bellingham era el gran favorit de la categoria i és el primer trofeu individual important que rep a la seva carrera. El madridista relleva Gavi en el trofeu Kopa.

Pedri, Gavi i Balde també estaven nominats i han quedat en tercera, cinquena i setena posició, respectivament. La llista final completa ha estat: (1) Bellingham, (2) Musiala, (3) Pedri, (4) Camavinga, (5) Gavi, (6) Simons, (7) Balde, (8) Silva, (9) Hojlund i (10) Wahi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)