Més futbol

Doblet d’Alèxia en una nova victòria de la selecció espanyola (1-7)

La selecció espanyola femenina continua amb pas ferm en la Nations League. La campiona del món ha sumat la quarta victòria en quatre partits després de golejar Suïssa a domicili (1-7).

Montse Tomé ha alineat a quatre blaugrana en l’onze inicial. Ona Batlle, Alèxia Putellas i dues de les protagonistes de la nit d’ahir: Aitana Bonmatí i Salma Paralluelo. Les flamants Pilota d’Or i Pilota de Bronze han saltat a la gespa menys de 24 hores després de recollir els premis a París. Irene Paredes, que va marxar a la concentració arrossegant una lesió, no ha entrat en la convocatòria per un problema informàtic amb un hacker que va bloquejar el compte d’intranet de la UEFA on calia enviar la llista de jugadores, però estava disponible. Per tant, tornarà sana a Barcelona.

La selecció espanyola ha anat per feina contra Suïssa. Als quatre minuts, Oihane ha fet el 0-1 a la sortida d’un córner. Poc després, ha estat Alèxia qui ha vist porteria després d’una gran jugada de Salma (11’). Malgrat aquesta embranzida inicial, el duel s’ha igualat i no ha estat fins la segona meitat quan Espanya ha rematat la feina. María Méndez ha fet el tercer a la sortida d’un córner (56’) i, de nou, Salma i Alèxia han tornat a protagonitzar l’acció del quart. L’aragonesa ha estat objecte de penal i la capitana del Barça no ha fallat des dels onze metres (62’). Suïssa ha maquillat el marcador amb un gol de Pilgrim (69’). La resposta del conjunt de Montse Tomé ha estat imminent i Athenea ha fet el cinquè després d’una centrada d’Alèxia (72’). La madridista ha fet també el sisè (89’) i Maite Oroz ha tancat la golejada (90’+3). Espanya lidera el seu grup en solitari amb 12 punts de 12.