1a divisió FEF

El Barça Atlètic, en plena forma (1-2)

1a divisió FEF

Quarta victòria consecutiva del Barça Atlètic. Aquesta tarda triomf important en la visita al camp del Rayo Majadahonda per 1-2, amb gols de Percan (54’) i Iker Goujon (66’). Jorge Casado (61’) ha marcat el gol dels de Carlos Cura.

L’equip de Rafa Márquez continua en bona dinàmica i avui ha conquerit el Cerro del Espino, en un partit igualat, que ha començat a desequilibrar-se en el minut 54, gràcies a una bona combinació entre Aleix i Trilli, que ha acabat amb una assistència al cor de l’àrea i després d’un primer intent d’Iker Goujon, ha estat Percan qui ha enviat la pilota al fons de la xarxa. El defensa Jorge Casado, a la sortida d’un córner, ha establert l’empat set minuts després, però la reacció del Barça Atlètic també ha estat ràpida i Goujon ha tornat a marcar en el minut 66: centrada de Trilli des de la dreta i gol de cap d’Iker Goujon amb una rematada des del segon pal. El Rayo Majadahonda ha enviat una pilota al travesser en el temps afegit, però els tres punts han acabat volant cap a Barcelona.

El Barça Atlètic se situava colíder fins que la Cultural ha superat el Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)