1a divisió FEF

El Sabadell encaixa la cinquena derrota consecutiva (1-2)

Els arlequinats perden a casa davant el filial de la Real Sociedad i allarguen una dinàmica molt preocupant, ja igualats a punts amb el cuer

El Sabadell ha perdut a la Nova Creu Alta davant la Real Sociedad B (1-2) i encadena cinc jornades perdent. Els de Gerard Bofill han intentat reaccionar als dos gols dels bascs, però s’han quedat curts. Els vallesans són penúltims, amb els mateixos punts que el cuer. La situació és molt preocupant.

Si la intenció era aixecar cap i capgirar la tendència amb una bona sortida, els arlequinats no ho han aconseguit. Al minut 4 han regalat una pilota en sortida que ha acabat amb una centrada lateral, pèssimament defensada, que Fiabema ha enviat al fons de la xarxa. Cop molt dur per un equip ja arribava amb l’ànim penjant d’un fil.

Ha competit el Sabadell a partir del 0 a 1, però la Real ha estat superior. És qui més s’ha acostat a porteria contrària, malgrat que sense generar excessiu perill. Ortolà ha hagut d’intervenir en un bon xut d’Azkune sense gaire angle, i Manel Martínez ha estat a prop de connectar bé una rematada de cap des del punt de penal que ha acabat marxant per sobre el travesser. Ha estat l’única opció dels locals a la primera meitat.

I l’inici de la segona meitat ha estat igual de tràgic que el de la primera. No han estat quatre minuts, han estat deu. Els bascs han quallat una jugada col·lectiva brillant que ha acabat amb una deliciosa deixada amb el pit i una gran fuetada de Balda des de la frontal per batre a Ortolà. 0 a 2 amb mitja hora de joc al davant. Sensació de partit perdut a la graderia.

Però no a la gespa. Ha semblat que quan l’equip tenia la sensació de ja no tenir res a perdre ha reaccionat. Primer, amb una acció de Vladys per banda esquerra. Poc després, una excel·lent centrada de David Astals des de la dreta ha trobat el cap de Cristian Herrera, que ha retallat distàncies.

Tot i això, l’equip s’ha tornat a quedar curt. Ho ha intentat, però amb més ganes que idees i solucions. Ha generat poc perill per poder trobar l’empat. A més, davant, hi tenia a un rival que està deixant clar que és un autèntic mur quan li toca defensar un avantatge. No ha pogut ser i el Sabadell ha tornat a perdre. Cinquena derrota consecutiva. No hi ha manera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)