1a divisió

Vinicius estarà uns dos mesos i mig de baixa

S’han confirmat els pitjors pronòstics sobre la lesió de Vinicius. El davanter brasiler té una ruptura al bíceps femoral amb afectació al tendó distal de la cama dreta, una afectació que el tindrà entre dos i dos mesos i mig de baixa, malgrat que el comunicat del Real Madrid no ha especificat el temps estimat de baixa.

Vinicius va ser substituït abans de la mitja hora del Colòmbia-Brasil classificatori per al mundial i el Madrid ha confirmat aquest matí l’abast de la lesió. Un contratemps important per a Carlo Ancelotti, que no podrà comptar amb Vinicius fins l’any que ve. En total, el brasiler podria perdre’s uns dotze partits, que en serien tretze si el conjunt blanc juga la final de la supercopa. Vinicius, que portava 6 gols i 3 assistències aquest curs, hauria de tornar cap a finals de gener o principis de febrer, a punt per al derbi madrileny i l’eliminatòria de vuitens de la Champions.

La baixa de Vinicius se suma a la de Camavinga, que també va lesionar-se amb la selecció francesa aquesta setmana i estarà uns dos mesos de baixa. S’afegeixen a la llista formada per Courtois, Militao, Tchouaméni, Keba, Ceballos i Arda Güler, a més de Jude Bellingham.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)