1a divisió

El Madrid guanya sense problemes el Cadis i recupera, de moment, el lideratge

El Madrid no ha fallat. Els blancs tenien la possibilitat de distanciar-se del Barça després de l’empat d’ahir al camp del Rayo Vallecano i no l’han deixat escapar, aconseguint una còmode victòria al camp del Cadis que li permet, també, superar el Girona en la classificació a l’espera del partit de demà dels de Míchel contra l’Athletic.

El partit ha començat igualat, amb un Cadis valent que ha pressionat tan com ha pogut el Madrid. Els gaditans han tingut dues bones ocasions, amb un xut de Javi Hernández i un remat desviat de Chris Ramos, però qui ha posat l’efectivitat ha estat el Madrid, ja que Rodrygo ha marcat un golàs per signar el 0-1 amb un xut a l’escaire des del balcó de l’àrea (14’). Tot i l’avantatge en el marcador el Madrid no ha pogut controlar el partit, que ha estat molt obert, i tots dos equips han tingut bones ocasions fins al descans, però sense encert.

En la segona part el guió ha estat completament diferent, i és que des de l’inici el Madrid ha estat molt superior. Joselu ha perdonat incomprensiblement el segon, però poc després Rodrygo, en estat de gràcia, ha marcat el 0-2 després d’una jugada individual (64’). El Cadis ha tingut alguna arribada aïllada, però el partit ja no tenia color i en el minut 74 Bellingham, que tornava a la titularitat, no ha fallat a la seva cita amb el gol per marcar el definitiu 0-3 amb un xut creuat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)