Més futbol

L’Audiència torna a denegar la llibertat de Dani Alves

L’Audiència de Barcelona ha tornat a denegar la llibertat provisional que demanava Dani Alves, acusat d’agressió sexual a una noia en un discoteca, ja que persisteix el risc de fugida, que es veu fins i tot incrementat davant la proximitat del judici. Segons recull l’agència EFE, aquesta és la tercera vegada que l’Audiència de Barcelona rebutja els recursos del jugador brasiler contra la interlocutòria de presó dictada per la jutgessa instructora, que el va enviar a la presó, on està internat des del 20 de gener passat al centre penitenciari de Brians 2.

En aquesta última interlocutòria, contra la qual cal interposar recurs de súplica en el termini de tres dies, la secció 21 de l’Audiència de Barcelona denega la petició de llibertat formulada per Alves el 7 de novembre passat, i manté el jugador en presó provisional, comunicada i sense fiança.

L’Audiència de Barcelona addueix en aquesta interlocutòria, en contra del criteri esgrimit per la defensa del brasiler, que sí que persisteix el risc de fugida, ja que no han variat les circumstàncies.

Al contrari, diu la sala, en la mesura que s’ha acordat l’obertura de judici oral contra Alves, que la Fiscalia ja ha presentat escrit d’acusació -en què demana 9 anys de presó- i atesa la proximitat de la celebració, això “No fa més que incrementar el risc de fugida”.

“Cap de les mesures alternatives” proposades al seu dia per la defensa del jugador “podrien conjurar el risc de fugida. Només la presó preventiva podrà evitar aquest risc”, subratlla la interlocutòria.

L’Audiència de Barcelona també rebutja el presumpte arrelament al nostre país que ha al·legat la defensa de l’exjugador blaugrana, després que aquest portés els seus fills a Espanya.

En aquest sentit, la interlocutòria recorda que la secció tercera de l’Audiència de Barcelona, en una resolució anterior, ja havia argumentat que el fet de portar els seus fills a Espanya semblava una decisió confeccionada ’ad hoc’.

“No correspon a aquesta sala tornar a revisar les circumstàncies al·legades d’arrelament quan cap modificació s’ha produït” i “no s’al·lega cap altra causa que permeti arribar a la conclusió que ha augmentat aquest arrelament”, sosté l’Audiència en aquesta darrera interlocutòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)