Més futbol

Els equips de futbol catalans, amb la Marató

Un any més, els equips de futbol catalans col·laboraran amb La Marató, que tracta aquest any la salut sexual i reproductiva. En aquesta edició seran el Barça, el Girona, l’Espanyol, el Llevant Les Planes i l’Andorra, que s’hi suma per primera vegada.

Es donarà visibilitat a La Marató en els següents partits masculins: el 8 de desembre, a l’Espanyol-Saragossa; el 10 de desembre, al Barça-Girona; el dia 16, a l’Andorra-Espanyol, i el 18 de desembre, al Girona-Alabès. I pel que fa als equips femenins, el 9 de desembre, al Barça-Eibar, i el 17 de desembre, al Llevant Les Planes- Real Madrid.

Eren a la presentació Àngels Ponsa, vicepresidenta del consell de govern de 3Cat; Carme Figueras, consellera del consell de govern de 3Cat; Joan Laporta, president del FC Barcelona; Delfí Geli, president del Girona FC; Rafa Marañón, conseller del RCD Espanyol de Barcelona; Ferran Vilaseca, president del FC Andorra, i Sebastián Cañas, president del FC Llevant Les Planes. També hi eren Josep Riera, conseller del consell de govern de 3Cat i membre del Patronat La Fundació La Marató de 3Cat; Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de 3Cat i Reyes Marimón, directora del programa de La Marató, acompanyada per part de l’equip.

Sebastián Cañas, president del FC Llevant Les Planes, ha dit que “estem encantats de poder formar part per segon any d’aquesta iniciativa. Hi col·laborarem sempre que vulgueu. Aquest any donarem visibilitat en el partit que juguem a casa contra el Reial Madrid, i esperem guanyar”.

Ferran Vilaseca, president del FC Andorra, ha donat les gràcies per comptar amb l’equip: “Estem molt contents i, a més, ho farem visible en el derbi que jugarem contra l’Espanyol, un dia molt oportú que es convertirà en una gran festa per a La Marató. Aquest és un esdeveniment vertebrador per al país, una activitat súper especial i us vull felicitar per fer-la realitat cada any”.

Rafa Marañón, conseller del RCD Espanyol, ha destacat que el club sempre és pioner i sempre estarà present a La Marató: “Vull donar les gràcies a 3Cat per convidar-nos perquè aquest és un acte important per a la història i la vida de Catalunya”.

Delfí Geli, president del Girona, ha mostrat la seva felicitat i l’orgull que senten per poder participar a La Marató: “M’alegra veure que cada dia som més clubs els que estem aquí. I és que el dia de La Marató és un exemple de solidaritat catalana i una idea magnífica. Amb el partit que jugarem contra el Barça podrem fer que aquest acte solidari es visualitzi a tot el món”.

Joan Laporta, president del Barça, s’ha unit a l’agraïment de tots els clubs per poder participar a La Marató: “Fa 32 anys que hi donem suport i sempre estarem al costat de La Marató. El tema d’aquest any és molt important i nosaltres des de la nostra fundació també treballem per a la població més vulnerable i per això entenem la problemàtica que signifiquen aquestes malalties. La Marató sempre ha estat un èxit i esperem que enguany també ho sigui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)