Territorial

El Bescanó condemna l’agressió del seu jugador però demana que s’hi posi context

Aquest diumenge el Fornells B i el Bescanó B es van enfrontar en un partit del grup 4 de 4a catalana al municipal Joan Busó de Fornells de la Sevla que ha quedat marcat per un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials en què es veu un futbolista del Bescanó B etzibant una dura cossa a un jugador local. L’acció no va ser vista per l’àrbitre i per tant no va ser sancionada sobre la gespa.

Des de la junta directiva del Bescanó condemnen l’agressió, que es va produir aproximadament al minut 52 de partit, però s’incideix en el fet que al vídeo li falta context. I és que des del xiulet inicial el partit va ser tens, condicionat per la presència de molts exjugadors del Bescanó al Fornells B. La tensió va augmentar en la segona part, i és que pocs minuts abans de l’acció que es veu al vídeo un jugador del Bescanó B va rebre una entrada duríssima que li va provocar una greu lesió al genoll –a l’espera de més proves podria tenir un trencament del lligament encreuat–, que creuen que va ser intencionada, deliberada i ordenada des del cos tècnic –el club està recollint proves. Segons la versió del Bescanó, aquesta lesió va ser celebrada pel defensa del Fornells B a l’orella del davanter del Bescanó B que, segons després, va respondre amb la cossa que es pot veure en el vídeo. “Volem que no es vegi mai en un camp de futbol una acció com aquesta i malauradament ho hem vist i amb un jugador nostre implicat, que s’ha pres la llei pel seu compte. No vull perdonar l’acció del nostre jugador perquè totes les accions violentes s’han de condemnar, però al vídeo hi falta context”, diu el president del Bescanó Dani Genoher, que defensa la voluntat del club de promoure un futbol sense violència: “Ens caracteritzem per fer un joc bonic i formar jugadors. Al Bescanó B pràcticament tot són jugadors del poble i hi tenim molts juvenils que els hem pujat al filial perquè s’acabin de formar. En cap moment volem aquest futbol, només que es formin.”

Cal dir que el partit va continuar després d’això, però no es va poder finalitzar perquè en el minut 82 es va produir una lesió greu en un jugador del Fornells B en una acció fortuïta, que va fer que s’hagués d’esperar una ambulància i s’acabés suspenent el partit quan el marcador era de 0-0. Ara caldrà veure quines són les decisions que pren el comitè de competició al respecte, que es podrien prendre avui mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)