1a divisió

Nico Williams renova amb l’Athletic fins al 2027

Una de les peces més cobejades de cara al proper mercat de fitxatges, Nico Williams, ha acabat renovant per l’Athletic Club fins al 2027. El menor dels germans Williams acabava contracte amb el conjunt basc el proper 30 de juny i molts clubs europeus de renoms –alguns rumors apuntaven al Barça– s’havien interessat per les seves pretensions i desitjos.

Seguint amb la trajectòria del seu germà, Iñaki Williams, amb qui comparteix equip des de fa anys, Nico ha decidit, de moment, allargar la seva carrera al club que el va formar per continuar evolucionant com a futbolista i, qui ho sap, en un futur provar noves experiències en altres clubs o lligues.

Nico Williams té 21 anys i ja és internacional absolut amb la selecció espanyola. Enguany suma onze partits de lliga dels catorze possibles (tots com a titular) i ha fet una diana. En tres cursos al primer equip de l’Athletic acumula ja 83 partits a la màxima categoria i set gols

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)