1a divisió

Brahim Díaz i Rodrygo desactiven el Granada

Real Madrid. L’equip de Carlo Ancelotti recorre a l’ofici contra un trist Granada i conserva el lideratge impulsat per un secundari com Brahim

Real Madrid 2 Granada 0

REAL MADRID:Lunin; Dani Carvajal (Lucas Vázquez, 45’), Rüdiger, Alaba, Mendy; Brahim Díaz (Nico Paz, 87’), Kroos, Fede Valverde; Bellingham; Rodrygo Goes (Gonzalo, 83’) i Joselu (Dani Ceballos, 63’).GRANADA:Raúl Fernández (Ferreira, 10’); Ricard, Ignasi Miquel, Torrente, Carlos Neva; Manafá (Petrovic, 63’), Gumbau, Sergio Ruiz, Bryan Zaragoza (Álvaro, 82’); Uzuni (Weissman, 63’) i Lucas Boyé (Puertas, 82’).GOLS:1-0 (26’) Brahim. 2-0 (56’) Rodrygo.ÀRBITRE:Pablo González Fuertes (comitè asturià). VAR: Juan Martínez Munuera. T.G.: A Bellingham, Rudiger i Gumbau.

L’statu quo al capdavant de la primera divisió manté la mateixa fotografia amb què havia començat la jornada 15, amb el Real Madrid i el Girona manant en la classificació. Tot igual. Al Girona, el lideratge en solitari li va durar menys que un terròs de sucre en estat compacte dins d’una tassa de cafè. L’equip de Míchel va jugar la carta de l’èpica contra el València (2-1) i el Real Madrid va jugar la del pragmatisme contra el Granada. Partit còmode per als de Carlo Ancelotti. El Madrid no va fallar i va derrotar el Granada al Santiago Bernabéu, amb gols de Brahim i Rodrygo Goes.

No va ser la tarda de Bellingham. Tot i les seves molèsties, Ancelotti ja havia dit el dia abans que l’anglès jugaria i així va ser, però els aplaudiments aquesta vegada van ser per a un secundari com el malagueny Brahim Díaz. Gran connexió amb l’alemany Kroos en l’acció de l’1-0 (26’). Gran paret i gran definició. Balls de saló dins de l’àrea.

La sentència va portar la firma de Rodrygo (2-0, 56’). El brasiler, autor de 7 gols i 4 assistències en els últims cinc partits, va tornar a sucar.

Mal partit del Granada, que continuarà una jornada més en llocs de descens directe. L’equip de Medina no va inquietar la porteria de Lunin en cap moment. Desaparegut Bryan Zaragoza, que va brillar en el seu dia contra el Barça abans de ser convocat amb l’absoluta però que ahir va passar de puntetes pel Bernabéu i va acabar lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)