3a divisió FEF

Prova de nivell

3a divisió FEF. El conjunt d’Aday Benítez rep aquest migdia (12:30h) a l’Hospitalet, segon classificat

L’Escala d’Aday s’estrena al Nou Miramar. El nou tècnic ja va dirigir el partit de la setmana passada, tot i que ho va haver de fer des de la grada. Avui però, Aday s’estrena oficialment a la banqueta del conjunt anxovenc i al camp que ara serà casa seva. Una estrena difícil, perquè l’Escala rep a l’Hospitalet, segon classificat aquest migdia (12:30h).

Els del Baix Llobregat arriben a l’Alt Empordà amb 26 punts, que surten de 12 victòries, 8 empats i 2 derrotes en dotze jornades. I a més a més, venen d’haver guanyat al Girona B. Els anxovencs s’allunyen en la taula fins la 12a posició, i només compten amb 14 punts. Tot i aixo, arriben havent guanyat el cap de setmana passat al Castelldefels per 1-2.

Amb tot aquest context, els escalencs amb Aday a la banqueta buscaran la primera victòria a casa sota les ordres del nou tècnic, però, evidentment, no serà gens complicat aconseguir-ho contra el segon en la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)