Més futbol

La víctima demana 12 anys de presó per Dani Alves

L’acusació particular exercida per la noia de 21 anys que va denunciar l’exfutbolista del FC Barcelona Dani Alves, a qui acusava d’haver-la agredit sexualment a la discoteca Sutton el desembre de l’any passat, sol·licita per a l’esportista una condemna de 12 anys de presó.

L’acusació particular de la víctima, representada per la lletrada Ester García, ha demanat per al jugador una pena de 12 anys de presó amb vista al judici que se celebrarà a l’Audiència de Barcelona contra l’esportista, segons l’escrit a què ha tingut accés EFE.

A més del delicte d’agressió sexual pel qual reclama la pena de presó, l’acusació particular també acusa el futbolista de lesions, per les quals demana una multa de 13.500 euros.

La lletrada ha demanat que Alves indemnitzi la víctima amb un total de 150.000 euros per les seqüeles físiques i psicològiques patides, ja que la noia pateix símptomes compatibles amb un trastorn d’estrès posttraumàtic d’intensitat globalment elevada.

L’acusació particular ha sol·licitat que s’imposi a Alves la prohibició d’acostar-se a menys de 1.000 metres i de comunicar-se amb la víctima per un període de 10 anys superior a la pena de presó imposada, així com una mesura de seguretat de llibertat vigilada durant el mateix període.

La lletrada de la víctima ha interpel·lat la sala a adoptar mesures per protegir la noia el dia del judici, com que tingui acompanyament professional i s’eviti la confrontació visual amb l’acusat, així com que se celebri sense públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)