1a divisió

El Madrid només pot empatar al camp del Betis (1-1)

El duel català entre el Barça i el Girona de demà a Montjuïc (21h) té un al·licient afegit. El Real Madrid només ha pogut empatar al camp del Betis (1-1), en un partit igualat, i corre el risc de perdre el lideratge –si el Girona guanya– o de veure reduït a dos punts el marge respecte al Barça, si els blaugrana superen el conjunt de Míchel.

Ha començat dominant el Madrid, però generant poc perill. Brahim ha arribat a marcar, en una jugada invalidada per fora de joc de Rodrygo (16’). El Betis ha anat guanyant terreny a partir del minut 25. Un xut sec de Willian José des de fora l’àrea ha sortit per molt poc (33’). El primer xut del Madrid, de Modric, ha trigut 41 minuts a arribar, poc abans d’una falta directa d’Alaba.

La segona part ha començat amb una bona intervenció de Lunin per treure una connexió entre Ayoze i Isco (51’). Ha estat el preludi del 0-1. Brahim ha fet una molt passada a l’espai a Bellingham, que ha controlat amb el pit i ha definit amb un xut suau amb la dreta (53’).

El Betis patia, però ha paregut Aitor Ruibal, que s’ha inventat un xut des de fora l’àrea que ha superat Lunin pel pal llarg (66’). El conjunt de Pellegrini s’ha animat, i el Madrid, tot i els canvis, no trobava la manera de fer mal. I encara hauria pogut ser pitjor per als blancs, perquè un cop de cap d’Isco en el minut 90 s’ha estavellat al pal. A l’altra àrea, ho ha provat Joselu. I en l’última acció, Lunin ha tret una rematada de Riad.