Més futbol

“Guanya-ho al camp”, la resposta del món del futbol aliè a la Superlliga

La UEFA, la FIFA, el sindicat futbolistes FIFPRO Europa, LaLiga i les associacions europees de Clubs (ECA), Lligues (EPFL) i Aficionats (FSE), han assegurat aquest dijous que “no hi ha lloc per a cap mena de Superlliga a Europa” i que “el mèrit esportiu és el que compta”.

Amb el lema “guanya-ho al camp”, els col·lectius citats han llançat un missatge conjunt després de la decisió del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) sobre el cas de la Superlliga i la seva denúncia contra la UEFA i la FIFA. “Aficionats, jugadors, entrenadors, federacions, clubs, lligues i tots aquells que estimen aquest preciós joc diuen en veu alta: no hi ha lloc per a cap mena de superlliga a Europa. El mèrit esportiu és el que compta. El futbol és per a tothom. Mantinguem-ho obert a tothom”, han reclamat.

El TJUE ha considerat avui que les normes de la Federació Internacional de Futbol Associació (FIFA) i de la Unió d’Associacions Europees de Futbol (UEFA) que supediten a la seva autorització prèvia qualsevol projecte de nova competició de futbol de clubs, com la Superlliga, i que prohibeixen als clubs i als jugadors participar-hi, sota pena de sancions, són il·legals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)