Més futbol

La UEFA tira d’ironia: “Serà una competició meravellosa amb només dos equips”

La UEFA tampoc ha tardat a reaccionar a la sentència europea que acusa d’abús de poder als màxims organismes del futbol i dona ales a la Superlliga. El seu president, Aleksander Ceferin, ha estat contundent. “Aquest projecte només pot tirar endavant si tots els equips ho accepten. Anglaterra, França i Itàlia ja ho han rebutjat. Nosaltres mai hem dit que no poden anar a altres competicions. Hi ha llibertat per a altres competicions i, fins i tot, per comercialitzar-les”.

L’eslovè també ha ironitzat sobre la viabilitat d’una competició amb només dos clubs: “Poden crear el que vulguin. Espero que tinguin una competició meravellosa amb només dos clubs. No estic segur de si el Madrid i el Barça saben què estan fent. El futbol no està a la venda”. A banda d’advertir al Barça i el Madrid, Ceferin també ha qualificat la sentència de “positiva” perquè “és una oportunitat per a millorar algunes normes”. “El futbol continua unit. Per això tots els interessats parlem junts. Hi ha un marcat contrast entre el resum de premsa del TJCE i la sentència en si. La sentència és realment positiva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)