Més futbol

Florentino Pérez: “És un gran dia per a la història del futbol”

Florentino Pérez, president del Madrid i principal impulsor de la creació de la superlliga juntament amb Joan Laporta, ha fet una declaració institucional després que el tribunal de justícia de la Unió Europea hagi dictat sentència sobre que “la FIFA i la UEFA estan abusant de la seva posició dominant”.

Florentino ha explicat que “des del Madrid acollim amb una gran satisfacció la decisió del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, de garantir principis i llibertats. El futbol europeu de clubs no és ni serà un monopoli. Els clubs seran amos del seu destí, i podem modernitzar les competicions que atreguin a tot el món”.

Per a Florentino, és “un triomf dels aficionats” i “s’imposa el dret, la raó i la llibertat”. A més, el dirigent entén que tenia “el deure i la responsabilitat de donar al futbol el que necessita: un projecte modern, compatible amb les lligues nacionals”. També està convençut que la Superlliga atraurà “la sostenibilitat econòmica de tots els clubs, protegirà als jugadors i entusiasmarà els aficionats”. El president del Madrid ha finalitzat el discurs recalcant que el destí del futbol “està en mans dels clubs, jugadors i aficionats”, per això, estem davant un dia que marcarà “un abans i un després, és un gran dia per a la història del futbol i de l’esport”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)