Territorial

Presentat el solidari Olot-Barça Atlètic en benefici de Càritas

Els olotins s’enfrontaran al filial blaugrana el dissabte 30 de desembre (12h)

Aquest dissabte la pilota tornarà a rodar al municipal d’Olot en un dia sempre especial pel conjunt olotí, que referma el seu compromís social amb aquesta iniciativa anual. I és que els garrotxins disputaran contra el Barça Atlètic (a les 12h) el tradicional partit amistós en benefici de Càritas Garrotxa, que es va començar a fer el 2011. El preu de les entrades serà de cinc euros pels socis de l’Olot i de deu euros pels no socis i tota la recaptació anirà destinada a l’entitat social garrotxina.

Aquest migdia el president de l’Olot Joan Agustí, el directiu de comunicació Jordi Reyes i el president de Càritas Garrotxa Carles Oller han presentat oficialment el partit, en què s’espera un gran ambient a l’estadi. “Des del 2018 hem mantingut els preus perquè ens interessa una gran assistència per una finalitat com aquesta. Agraïm al FC Barcelona l’oportunitat que vingui el seu filial a l’estadi”, ha comentat Jordi Reyes. Per la seva part, Carles Oller ha agraït al club la fidelitat i confiança per continuar un any més amb aquesta iniciativa: “Sou un exemple de club perquè aneu molt més enllà de la pilota. El partit de Càritas és una demostració més d’aquesta manera de fer. És una actitud consolidada i ferma per aquesta opció social.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)