1a divisió FEF

Triomf vital del Sabadell contra el Tarazona (3-1)

El Sabadell guanya contra el Tarazona a la Nova Creu Alta i evita un cop dur a la classificació (3-1). Ortolà ha aturat un penal a la primera meitat i ha estat providencial evitant el segon gol visitant quan hi havia l’empat a un al marcador. Amb la victòria catalana, els d’Óscar Cano sumen catorze punts -dos triomfs consecutius a casa- i retallen respecte les posicions de fora el descens.

Els primers minuts de partit el conjunt arlequinat ha donat sensació de perill, tot i que li faltava el més important, la connexió amb el xut. Malgrat la bona situació defensiva visitant, els catalans han anotat el primer gol al minut vint de joc. L’autor de la diana ha estat Antonio Moyano que ha conclòs una gran jugada per la banda de Vladys. El Sabadell ha crescut i Moyano, amb confiança, ha tornat a fregar el gol en una rematada de cap passada la mitja hora de joc.

Quan els locals tenien el control, ha arribat la pena màxima favorable als aragonesos per unes mans d’Àlex Gualda. Adrià Ortolà s’ha fet gran sota pals i ha aturat el penal a Andreu Guiu. Al fil del descans, Vladys ha estat a punt de situar el segon gol en un xut creuat en una bona jugada ràpida dels locals.

A la represa, Pau Resta de cap i Domenech en la segona jugada, han tingut a les seves botes el gol de la tranquil·litat, però no han pogut afinar la definició. Per contra, el Tarazona ha posat la por al cos amb un xut de Guiu que ha topat amb el pal, tot just s’havien disputat 10 minuts del segon temps. Una part molt moguda a les dues àrees.

L’empat del rival ha sigut un galleda d’aigua freda pel Sabadell que ha vist com Mounir guanyava per velocitat a la defensa arlequinada i definia bé davant d’Ortolà. Óscar Cano no ha tardat en moure l’equip i ha posat al camp Marru i Nando García per revolucionar l’atac. Un intercanvi d’ocasions, amb Ortolà providencial evitant el segon gol del Tarazona, s’ha pogut celebrar el segon arlequinat.

Moyano, novament, ha batut a Yoel Ramírez des de la frontal de l’àrea. El segon gol de la tarda del davanter de Còrdova. Era el minut setanta-quatre i encara quedava molt de partit. Per sort local, el tercer gol dels de Cano ha pujat al marcador pocs minuts més tard. Toni Herrero ha estat l’autor d’una nova diana des de la frontal de l’àrea que segellava una victòria important per l’equip.