Copa

El Madrid resol l’eliminatòria en la segona part

Guanya 1-3 al camp de l’Arandina després del 0-0 al descans

El Madrid no ha fallat al camp de l’Arandina, de la 2a divisió FEF, i estarà dilluns al sorteig dels vuitens de final de copa. Això sí, els de Carlo Ancelotti han suat una mica més del previst, i és que han arribat 0-0 al descans després d’una primera part en què el Madrid ha estat superior però no ha tingut encert de cara a porteria. L’Arandina, que ha tingut el seu millor moment abans del descans, no ha pogut aguantar més després de la represa i en el minut 54 ha arribat un penal sobre Brahim que Joselu ha transformat en el 0-1. Només dos minuts després, Brahim ha estat l’autor del gol que ha tret qualsevol emoció al partit, i és que amb el 0-2 els blancs ja han abaixat una marxa i el partit no ha tingut més història fins en el temps afegit, quan Rodrygo ha marcat el 0-3 (91’) i Nacho s’ha fet en pròpia porteria el gol de l’honor de l’Arandina per signar el definitiu 1-3 (93’).