L’Escala aconsegueix l’empat en el tram final (1-1)

L’Escala ha firmat taules amb el Prat gairebé sobre la botzina. Un gol de penal de Xumetra ha deixat puntuar una jornada més als d’Aday Benítez, que han sortit molt millor a la segona meitat i han sabut tenir paciència.

Els locals han dominat l’inici del partit essent qui més arribava a la porteria rival i, sense gaire perill, han creat alguna ocasió. Els pratencs n’han tingut dues, però en cap d’elles han trobat rematador. Arribats a la mitja hora de joc, el partit s’ha igualat més, que tot i que el Prat no havia tingut un control clar, sí que havien gaudit de més ocasions. I quan faltaven 2 minuts per marxar als vestidors, l’àrbitre ha xiulat la pena màxima a favor dels locals en una acció sobre Coro. I el potablava Miguel Fernández s’ha encarregat d’aprofitar el xut dels onze metres per avançar-se en el marcador abans del descans.

La xerrada d’Aday Benítez a la mitja part i els canvis fets, han servit per endollar els seus jugadors, que han sortit millors que el Prat en el segon temps. Xumetra, amb un xut fluix, ha estat el primer de buscar l’empat. I tot i que el partit ha passat a estar sota el control dels escalencs, no s’han trobat amb el gol. Nacho, sota pals, ha estat providencial per aturar una triple ocasió dels locals. Els anxovencs, després de crear molt perill els últims minuts del partit, els ha arribat un regal en forma de penal. Els pratencs han comès una falta sobre Pime dins l’àrea i Xumetra s’ha encarregat d’empatar el partit. Amb l’1-1 al marcador, no hi ha hagut temps per més, i l’Escala ha marxat satisfet del Sagnier amb un punt guanyat gairebé sobre la botzina.