El Peralada perd per la mínima a casa el líder (1-0)

Els xampanyers no han pogut celebrar la tercera victòria de la setmana, perdent per la mínima contra l’Hospitalet (1-0). Als d’Àlex Marsal els han faltat cames al camp del líder, i tot i fer un bon paper i tenir ocasions per empatar el partit en els últims minuts, no han sabut trobar ni l’encert ni l’alè per rascar-ne algun punt.

El partit contra el líder ha començat tranquil, però els hospitalencs han demostrat perquè van líders sent els primers en arribar a la porteria rival. Tot i que Joel Lasso des de l’interior de l’àrea no ha arribat a rematar, els locals ja han alertat amb un primer avís. El Peralada, que últimament està acostumat a guanyar i aguantar, així ho ha fet. Els d’Àlex Marsal n’han tingut un parell per avançar-se, però cap de gaire clara i, sobretot, cap d’efectiva. Plantats al minut 30, l’Hospitalet ha aprofitat una segona jugada per poder marxar al descans amb la calma d’anar per davant en el marcador. Després d’un bon rebuig de Joanatan en un 1 contra 1, Òscar Gómez ha aprofitat que s’ha trobat amb la pilota per rematar i fer diana amb un xut creuat. I ja no hi ha hagut temps per més en els primers 45 minuts.

Els locals han sortit millor a la segona meitat. Als primers minuts del segon temps han dominat el partit creant diverses ocasions de perill que, per poc, no han acabat en gol. Aliaga ha salvat la primera i gairebé l’única que ha tingut el conjunt xampanyer, però el porter altempordanès ha hagut de treballar molt més i ha evitat en diverses ocasions que arribés el segon dels hospitalencs. Els darrers minuts els d’Àlex Marsal han tingut més la pilota, però no ha aconseguit trobar-se amb l’encert. I finalment, el Peralada ha tornar cap a casa amb les mans buides.