1a divisió FEF

El Cornellà perd per la mínima al camp del Terol, el cuer (1-0)

Els de Gonzalo Riutort no guanyen a fora des de la tercera jornada i avui podrien caure a la zona de descens

El Cornellà tenia una gran oportunitat per començar la segona volta agafant distància respecte la zona baixa, però els de Gonzalo Riutort han perdut al camp del Terol (1-0), el cuer de la lliga i que encara no havia guanyat cap partit en el que portem de curs. Els del Baix Llobregat, que no guanyen a domicili des de la tercera jornada, podrien caure avui en zona de descens si la SD Logroñés guanya al camp del rayo Majadahonda.

Des de l’inici del partit el Cornellà ha intentat estar ben col·locat sobre el terreny de joc, però no ha aconseguit intimidar a un Terol que ha anat gaudint d’arribades puntuals fins que en el minut 25 ha arribat l’1-0. Alastuey i Borja Martínez havien avisat i Aitor Pascual no ha perdonat a la tercera amb un obús després d’una bona jugada col·lectiva que ha entrat per l’escaire. Després d’encaixar el gol el Cornellà s’ha activat una mica més i ha gaudit d’una molt bona ocasió per empatar el partit abans del descans, però Taliby ha evitat el gol en el xut de José Mas (39’).

Els protagonistes de l’última ocasió de la segona part s’han tornat a trobar en l’inici de la segona, i és que de nou el porter local ha intervingut per evitar el gol del visitant en el minut 54 amb una bona aturada. El Cornellà no ha abaixat els braços i ha buscat l’empat fins al final, però els minuts s’han anat consumint sense grans ocasions a cap de les dues porteries i l’1-0 ha estat definitiu.