Copa

Atlético-Athletic i Mallorca-Real Sociedad, les semifinals de copa

La copa afronta la recta final de la competició sense representants catalans després de la derrota en els quarts de final del Barça, que va perdre 4-2 al camp de l’Athletic Club en la pròrroga, i del Girona, que va caure eliminat al camp del Mallorca (3-2) després d’una mala primera part que va acabar 3-0. Aquest migdia a Las Rozas s’ha celebrat el sorteig de les semifinals, l’única eliminatòria que es disputa amb anada o tornada per garantir que tots els finalistes juguin com a mínim un partit al seu estadi. L’anada es jugarà els dies 6, 7 o 8 de febrer, mentre que la tornada es disputarà a finals de mes els dies 27, 28 o 29 de febrer –aquesta tarda es coneixeran els horaris definitius.

El plat fort de les semifinals serà el duel entre l’Atlético i l’Athletic, els dos grans favorits al títol, que es jugarà amb l’anada al Metropolitano i la tornada a San Mamés. En l’altra eliminatòria s’enfrontaran el Mallorca i la Real Sociedad, amb l’anada a Son Moix i la tornada a Anoeta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)