3a divisió FEF

El Girona B encarrila ben aviat la victòria contra el Tona (3-0)

El Girona B ha tornat a somriure i a sumar els tres punts després d’encadenar tres derrotes seguides i obtenir un botí d’un sol punt dels darrers dotze en joc. L’equip dirigit per Sergi Mora ha encarrilat ben aviat el triomf, i és que, en el minut 19 ja vencia 2-0 al Tona.

El filial s’ha mostrat molt superior als osonencs i en el 6 Carles Garrido, cedit pel Cornellà, s’ha estrenat com a golejador amb el Girona B, que dominava totes les facetes del joc. En el 19, Iker Almena ha fet pujar el segon gol que encarrilava la victòria gironina tot i que faltava molt per jugar-se. El Tona ha intentat estirar-se però la falta d’idees del rival, la bona disposició defensiva del Girona B i les intervencions de Lucas han impedit que el resultat es mogués en contra dels de Mora.

En la segona part, el joc s’ha igualat després que el Tona fes un pas endavant però els gironins han gestionat molt bé l’avantatge. Tot i això, el Tona ha donat algun ensurt, fins i tot, estavellant una pilota al pal a través d’una rematada d’Eric en el 59’, quan faltava un món per jugar-se.

Ja a les acaballes, Papa Dame Ba, una de les recent incorporacions, també ha pogut estrenar-se com a golejador per establir el que seria el 3-0 definitiu (88’) gràcies a una gran jugada de Minsu que li ha servit la diana a plaer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)