1a divisió

Joselu impulsa el Madrid al lideratge

1a divisió. Un doblet de l’ariet al feu del Getafe dona el triomf als blancs, que són primers, dos punts per sobre del Girona

Getafe 0 Real Madrid 2

GETAFE:David Soria; Damián Suárez, Domingos Duarte (Latasa, 46’), Alderete, Gastón Álvarez; Maksimovic, Luis Milla, Djené (Diego Rico, 46’), Carmona (Jordi Martín, 46’); Borja Mayoral (Jaime Mata, 88’) i Greenwood.REAL MADRID:Lunin; Lucas Vázquez, Rüdiger (Camavinga, 46’), Nacho, Mendy; Valverde, Tchouameni, Bellingham (Carvajal, 88’), Modric; Joselu (Brahim Díaz, 88’) i Vinícius (Rodrygo, 75’).GOLS:0-1 (14’) Joselu. 0-2 (56’) Joselu.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc).T.G.:als locals Djené; als visitants Mendy i Tchouameni.T.V.:cap.PÚBLIC:15.264 espectadors al Coliseum.

El Real Madrid és ara el nou líder de la lliga. El conjunt blanc, ja igualat a partits amb tothom, perquè ahir al feu del Getafe, on va guanyar (0-2), va recuperar la jornada que tenia pendent, avantatja ara de 2 punts el Girona, i de 10 l’Atlético i el Barça. Amb els colchoneros s’hi enfronta en la pròxima jornada –amb la baixa de Tchouameni, que va veure la cinquena groga, i el dubte de Rüdiger, que va haver de ser substituït per un cop a la cuixa– i als gironins en la següent, en dos duels que es disputaran al Santiago Bernabéu.

Al Coliseum, el grup madridista va tenir una nit plàcida en què va destacar Joselu. L’exjugador de l’Espanyol, amb un doblet, va impulsar l’equip orientat per Carlo Ancelotti. Primer (14’), l’ariet va obrir la llauna amb un cop de cap rematant una centrada de Lucas Vázquez i després (56’) va sentenciar amb un xut des de dins de l’àrea, finalitzant una jugada de Vinícius. Joselu, suplent habitual, ahir titular, acumula ja 12 dianes aquesta temporada, 7 en la lliga, 3 en la Champions, 1 en la copa i 1 en la supercopa. El Getafe, per la seva part, tampoc va tenir sort, ja que va estavellar dues pilotes al pal, una Greenwood i l’altra Mayoral, que l’haurien pogut ficar en el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)