Nova derrota del Peralada contra el Prat (2-0)

El conjunt xampanyer, immers en una mala dinàmica, és superat al Municipal Sagnier i pateix la quarta desfeta consecutiva sense veure porteria

El Peralada perd al camp del Prat i pateix la quarta derrota consecutiva, totes elles sense veure porteria, en un partit en què l’equip d’Àlex Marsal ha anat a remolc des de l’inici.

La primera meitat ha estat clarament dominada pels locals, que no han tardat a obrir la llauna gràcies a una acció individual de Coro iniciada per banda esquerra que ha finalitzat amb un xut ras que ha batut Jona Morilla (1-0, 5’).

Al descans, la millor notícia per al conjunt xampanyer ha estat el resultat (1-0), i és que el conjunt potablava ha generat ocasions com per gaudir d’un avantatge més ampli. Jona ha hagut d’intervenir en un xut d’Izan que ha arribat novament per banda esquerra (19’). Minuts més tard, el porter gironí ha evitat amb el peu el gol de Molina (25’). Els gironins només han pogut inquietar la porteria rival amb dos xuts llunyans de Ferran al tram final (37’ i 41’).

El Peralada ha sortit força millor a la represa. Padilla ha centrat des de la banda dreta i Ferran, que ha continuat portant el perill dels empordanesos, ha estat a punt d’igualar l’enfrontament, però la seva rematada ha sortit fregant el pal (56’).

Tanmateix, la reacció verd-i-blanca s’ha anat diluint passat el primer quart d’hora del segon temps, i al Prat li han anul·lat un gol per fora de joc de Peñalba en una acció en què Jona havia tornat a intervenir prèviament de manera providencial (75’).

Ja al tram final, els del Baix Llobregat han sentenciat el duel amb un nou cop de cap de Peñalba, que ha rematat per l’escaire una centrada bombejada de Puerto des del vèrtex de l’àrea (2-0, 84’).

L’espiral negativa de resultats frena en sec les aspiracions del Peralada de participar en la promoció d’ascens, i tot i encara ser a tres punts del Vilassar, cinquè classificat amb un partit menys, per ara queda instal·lat a la meitat de la taula. Els gironins no guanyen a domicili, on només han marcat quatre gols aquest curs, des del 23 de setembre davant la Rapitenca (0-2), en la segona sortida de la temporada.