3a divisió FEF

Derbi gironí entre l’Escala i el Girona B al Nou Miramar

3a divisió FEF L’Escala d’Aday Benítez rep al Nou Miramar a un Girona B necessitat de punts (17h)

El derbi gironí del cap de setmana es viurà a les cinc de la tarda al Nou Miramar de l’Escala. Els empordanesos rebran al filial del Girona en la jornada 20 de la tercera divisió en un enfrontament entre dos equips amb dinàmics diferents. El conjunt local, dirigit per l’exfutbolista Aday Benítez, acumula cinc partits sense perdre i ho ha aconseguit contra rivals de la part alta: Olot (2-2), Prat (1-1), Rapitenca (3-2), Reus (2-1) i Tona (1-1), 9 punts de 15 possibles.

Això no obstant, el Girona B, en posicions de descens amb 20 punts, tan sols està a tres punts de l’Escala, dotzè classificat. El conjunt de Sergi Mora només ha aconseguit tres punts dels últims divuit i està en un procés d’adaptació amb moltes incorporacions joves durant el mes de gener. En el partit de l’anada, el partit va acabar amb empat a dos gols amb les dianes de Morcillo i Solans pel Girona B i Fortuny i Aparicio, pels escalencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)