3a divisió FEF

El Peralada i el repte de jugar a domicili

3a divisió FEF. El conjunt xampanyer visita el camp del Reus aquesta tarda (17h)

El Peralada té un gran repte després de retrobar-se amb la victòria la setmana passada: puntuar a domicili. Els xampanyers han perdut els dos últims partits a domicili que els van fer encadenar una ratxa de quatre partits perduts. Avui, tornen a agafar l’autocar per visitar el Reus (17h).

El Reus és l’actual 5è classificat amb 30 punts. Dels últims partits n’han guanyat dos i n’han perdut tres, i les dues victòries han estat a domicili. Com a locals han sumat un total de 19 punts amb 6 victòries, 1 empat i 2 derrotes. Els reusencs arriben després d’haver guanyat per 0-3 al camp de la Montañesa, però havent perdut l’últim partit a casa per 0-1 contra el Vilafranca.

Els d’Àlex Marsal són els actuals 7 ns de la taula amb 28 punts. I tot i que encadenaven una mala ratxa amb quatre derrotes consecutives, la setmana passada van endur-se els tres punts contra la Rapitenca (1-0). El nou repte per donar el tret de sortida a una bona dinàmica és puntuar avui a la ciutat tarragonina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)