L’Olot es fa més líder al Municipal guanyant per la mínima al San Cristòbal (1-0)

Els olotins han tornat a casa amb una única missió: encadena la sisena victòria consecutiva. I amb aquest xip han sortit el terreny de joc. Els de Dólera han estat els dominadors del partit, però no han aconseguit treure profit de les ocasions. Les han tingut, però l’única que ha entrat a la porteria de la mà de Marc Mas, ha estat anul·lada per fora de joc. El mateix Marc Mas ha tingut la més clara de la primera meitat al 38’ però ha acabat al pal. El Municipal, tot i que oportunitats n’hi ha hagut, ha marxat als vestidors 0-0, fent petit al San Cristòbal, però patint pels contraatacs dels visitants.La segona meitat, ha començat en la mateixa línia. Domini de l’Olot, i un San Cristòbal arraulit. Marc Mas ha tingut la primera dels segons 45 minuts, però ha estat Barnils qui ha obert la llauna. Pedro del Camp ha centrat des de l’esquerra i Barnils ha rematat, rebutja Lázaro i en segona instància ho culmina amb el primer del partit. El San Cristòbal no ha tingut opcions de revertir el resultat, perquè tot i que l’Olot ha abaixat el ritme, els terrassencs no han arribat a la porteria de Mourin. L’Olot ha hagut d’acabar els últims deu minuts de partit amb 10 perquè Ayala s’ha lesionat del braç i als de Dólera no els quedaven canvis. Abans de l’afegit que n’han estat sis, els dos conjunts les han tingut per canviar el marcador. Però, quan l’àrbitre ha xiulat el final, però, el marcador continuava amb l’1-0 al marcador, i tot i les dificultats els de la Garrotxa han firmat la sisena victòria consecutiva posant-se a nou punts de l’Hospitalet.