Sèrie A

El Nàpols destitueix Mazzarri i anuncia a Francesco Calzona

Terratrèmol al Nàpols a dos dies de rebre el Barça. El club napolità, presidit per Aureli De Laurentiis, ha decidit prescindir de Walter Mazzarri com a tècnic. Després de no haver millorat les prestacions ofertes per Rudi Garcia, que va ser acomiadat el passat mes de novembre, i amb l’empat contra el Gènova com a detonant, el club ha optat per un canvi de rumb immediat. Així ho ha comunicat el mateix president a SkySport Itàlia. “Mazzarri és un amic i sempre és dolorós destituir un amic. Li dono les gràcies, però hem de donar alguna cosa més als aficionat”, ha explicat.

El substitut de Mazzarri serà Francesco Calzona, que havia estat ajudant de Maurizio Sarri i Luciano Spalletti al Nàpols. “Ho provarem amb Calzona, que coneix el 80% dels nostres jugadors. Li donem la benvinguda”, ha afirmat. Demà dirigirà el seu primer entrenament i dimecres seurà a la banqueta contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)