Copa

El Mallorca, primer finalista

Copa. El conjunt balear supera la Real Sociedad a penals i es planta a la final. El seu rival sortirà de l’Athletic- Atlético

Real Sociedad 1 (4) Mallorca 1 (5)

REAL SOCIEDAD:Remiro; Traoré, Zubeldia, Le Normad, Javi Galán (Tierney, 90’); Zubimendi, Mikel Merino (Olasagasti, 104’), Brais Méndez (Turrientes, 79’); Zakharyan (Oyarzábal, 63’), André Silva (Becker, 46’) i Kubo (Sadiq, 104’).MALLORCA:Greif; Gio González, Valjent, Raíllo, Copete, Jaume Costa (Lato, 99’); Antonio Costa (Morlanes, 72’), Samú Costa (Mascarell, 106’), Dani Rodríguez (Darder, 99’); Abdón Prats (Muriqi, 62’) i Larin (Radonjic, 106’).GOLS:0-1 (50’) Gio González. 1-1 (71’) Oyarzábal.PENALS:0-0 (Oyarzábal falla). 0-1 (Muriqi marca). 1-1 (Turrientes marca). 1-2 (Morlanes marca). 2-2 (Olasagasti marca). 2-3 (Mascarell marca). 3-3 (Zubimendi gol). 3-4 (Radonjic marca). 4-4 (Becker marca). 4-5 (Darder marca).ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny).T.G.:al local Le Normand; als visitants Copete, Jaume Costa i Muriqi.T.V.:cap.COMENTARI:El Mallorca jugarà la final de copa. El conjunt balear va classificar-se en un partit de tornada que, després de l’anada (0-0), també va acabar en empat (1-1) i va resoldre’s a penals. En el duel al Reale Arena, que va durar 120 minuts, l’acció golejadors va centrar-se en la segona part. Abans, en la primera, el més destacat va ser un penal favorable a la Real Sociedad, que Greif va aturar-li a Brais Méndez. Després del descans, va colpejar el Mallorca via Gio González (50’), que va rematar una centrada de Jaume Costa. A partir d’aquí, la Real Sociedad va collar i va tancar el conjunt balear a la seva àrea fins que Oyarzábal (71’) va encertar, a passada de Brais Méndez. El temps extra no va resoldre res i van ser els penals qui van decantar la balança. El Mallorca doncs espera rival d’entre d’Athletic i l’Atlético que s’enfronten dijous després de l’anada (0-1) favorable als biscains.