Copa

L’Athletic jugarà la final de copa contra el Mallorca

L’Athletic Club jugarà la seva quarta final de la copa del Rei en els darrers deu anys. I ho farà després de tornar a superar l’Atlético a San Mamés (3-0) en un matx marcat per la gran actuació dels germans Williams, que han portat de bòlit a la defensa madrilenya, sobretot, en la primera meitat. Els d’Ernesto Valverde ja van superar als del Cholo Simeone al Cívitas Metropolitano 0-1 i han reafirmat la superioritat i el gran moment de forma que travessen golejant als colchoneros.

Ben aviat, Iñaki Williams ha fet aixecar de la cadira als espectadors empalmant de primeres una volea al segon pal a centrada del seu germà petit Nico Williams (13’). Nico podria haver fet el 2-0 abans de la mitja hora però ha desaprofitat una gran ocasió a passada d’Iñaki, una combinació que sí ha tingut èxit abans del descans quan el gran dels Williams ha deixat enrere Hermoso i ha cedit a plaer a Nico, que ha superat Oblak (42’).

En l’inici de la segona part, l’Atlético no ha canviat el plantejament i en el 61 ha rebut el 3-0 que l’ha deixat noquejat i sense opcions. Oblak ha refusat un xut de Sancet però la pilota ha quedat franca a les botes de Guruzeta a la frontal de la petita per marcar sense oposició.

En els minuts restants, la intensitat de l’enfrontament ha disminuït considerablement i l’Atlético ha tingut opcions de fer el gol de l’honor tot i que la falta d’encert ho ha impedit mentre la graderia de San Mamés celebrava l’accés a una final que podria donar la copa a l’equip bilbaí 40 anys després. Per celebrar-ho hauran de superar al Mallorca de Javier Aguirre el proper 6 d’abril a l’estadi de la Cartuja de Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)