Territorial

Victòria per agafar aire

D. d’honor juvenil. El conjunt d’Hèctor Simón remunta una diana inicial del San Francisco amb els gols d’Enric, Arango, Elian i Porras

Girona 4 San Francisco 1

GIRONA:Jan Danés, Biel Borra (Porras, 82’), Marc Aznar, Colomer, Adrià Mora, Coromina, Elian (Mamadou, 65’), Hugo Garcia, Arango (Joel, 82’), Enric Garcia (Cantero, 77’) i Javier Sarasa.SAN FRANCISCO:Gaspar, Sampedro, Jordi Porras, Marc Blanco (Lucas, 63’), Alejandro, Joan Bauza, Daniel Ramos (Juan Moya, 72’), Oscar López, Hidalgo, Cristófol (Frau, 46’) i Javier Nebot (Gelabert, 15’).GOLS:0-1 (10’), Marc Hidalgo. 1-1 (30’), Enric Garcia. 2-1 (39’), Arango. 3-1 (54’), Elian. 4-1 (90’), Hugo Porras.ÀRBITRE:Ángel Berjaga.T.G.:al local Hugo Porras.T.V.:per doble amonestació al visitant Lucas (68’ i 75’).COMENTARI:L’equip juvenil del Girona va aconseguir un nou triomf tot i patir en la primera part. Un penal en contra en el 9 va avançar el San Francisco. Els gironins van anar generant perill i finalment, en el 31’, va arribar l’empat amb una diana d’Hidalgo. Tot i que els visitants podrien haver fet el 0-2, van ser els blanc-i-vermells els qui van tornar a celebrar. En el 39’ després d’una centrada lateral i dos cops de caps de la defensa, la pilota va quedar morta i Arango va marcar el segon dels locals. En la represa, els gironins van estar molt millor i en el 54’ ja van fer el tercer, que Elian va firmar després d’una bona acció individual. Per acabar-ho de sentenciar, després que els visitants s’haguessin quedat amb 10 per doble groga, Hugo Porras va fer el quart en l’últim minut.