Territorial

Escorcoll dels Mossos a la seu de la FCF

Futbol català. La inspecció va ser per presumptes irregularitats electorals

Els Mossos d’Esquadra van escorcollar ahir la seu principal de la Federació Catalana de Futbol (FCF), al carrer Sicília de Barcelona. L’escorcoll per part del cos policial va ser per presumptes irregularitats electorals, segons va indicar l’agència Efe. D’aquesta manera, l’actuació policial va dur-se a terme per una petició d’un jutjat de Sabadell –segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), per ordre del jutjat d’instrucció número 2– en una causa secreta en què s’investiguen delictes de falsedat en document públic i privat, així com administració deslleial. Els agents de la policia van irrompre a primera hora del matí a les oficines de la FCF i no van deixar accedir els treballadors a les instal·lacions.

Fa temps que la FCF, amb Joan Soteras, està sota el focus. Els comicis electorals s’han hagut de celebrar en dues ocasions, a causa de la impugnació realitzada el maig del 2022 per un dels candidats, que va denunciar irregularitats en el cens electoral. Les eleccions es van repetir el febrer del 2023 per ordre del Tribunal Català de l’Esport (TCE). En tots dos casos el guanyador va ser Joan Soteras, actual president de l’ens federatiu. Després de les darreres eleccions, Juanjo Isern, un altre dels candidats, va tornar a presentar una denúncia al TCE al·legant la inelegibilitat de Soteras i la resta de la seva candidatura en considerar que tots van exercir il·legítimament el càrrec durant bona part del procés electoral. Després que el TCE desestimés aquest últim recurs, Isern va denunciar el cas al TSJC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)