Més futbol

L’Espanyol perd la final de la copa juvenil contra el Mallorca als penals (0-0) (2-4)

L’equip blanc-i-blau es queda a les portes del seu cinquè títol al Carlos Tartiere d’Oviedo

L’Espanyol cau a la tanda de penals contra el Mallorca (2-4) després de 120 minuts sense gols (0-0) i perd la final de la copa juvenil.

El partit, disputat a l’estadi Carlos Tartiere d’Oviedo, ha enfrontat els dos primers classificats del grup 3 de Divisió d’Honor, en què els blanc-i-blaus ocupen la segona plaça amb 48 punts, tres per darrere del nou campió de copa.

D’aquesta manera, els catalans es queden a les portes del seu cinquè títol. D’altra banda, el conjunt balear, que anteriorment havia arribat a tres finals, aixeca el trofeu per primera vegada.

L’equip dirigit per l’exfutbolista de l’Espanyol, Javi Chica, ha pogut endur-se l’enfrontament a la pròrroga, però el xut de Torondel des de la frontal de l’àrea amb la cama esquerra ha topat amb la fusta (97’). El porter perico, Llorenç, ha tingut una bona actuació, amb diverses aturades de mèrit, però no ha pogut evitar la desfeta des dels onze metres.