Europa League

El Vila-real es queda a les portes d’una remuntada històrica

Després de perdre 4-0 a Marsella els groguets guanyaven 3-0 en el temps afegit, en què han encaixat el 3-1 definitiu.

El Vila-real ha dit adeu a l’Europa League. Els groguets tenien la missió gairebé impossible de capgirar el 4-0 de l’anada dels vuitens de final al camp de l’Olympique de Marsella, però ho han estat a punt d’aconseguir. I és que els de Marcelino han demostrat que en el partit d’anada van estar molt lluny del seu nivell i han estat molt superiors al conjunt francès, arribant al temps afegit amb un 3-0 en el marcador. Des del primer minut el Vila-real ha tancat el Marsella a la seva àrea i ha tingut múltiples ocasions, però en la primera part només Capoue ha pogut veure porteria (1-0, 32’). En la segona part el guió ha estat similar i Sörloth ha marcat el 2-0 en el 54’. Quan el temps s’esgotava, Yerson Mosquera ha fet el 3-0 (86’) i ha fet creure els groguets fins al final, quan després d’una gran acció d’Aubameyang Clauss ha marcat el definitiu 3-1 (94’).

En la resta de partits de la jornada de tarda de l’Europa League no hi ha hagut grans sospreses. El West Ham ha remuntat l’1-0 de l’anada al camp del Friburg amb un contundent 5-0, el Milan ha tornat a guanyar l’Slavia de Praga (1-3 i 3-7 en el global) i el Benfica ha guanyat al camp del Rangers (0-1) després de l’empat a un de l’anada.