1a divisió

El Madrid denuncia insults a Vinícius abans del Barça-Nàpols

El Real Madrid ha presentat una denúncia a la Fiscalia General de l’Estat contra els delictes d’odi i discriminació pels insults racistes a Vinícius Junior als voltants de l’estadi Olímpic Lluís Companys, abans del Barça-Nàpols de dimarts. També denuncia els insults abans de l’Atlético-Inter de l’endemà, al Metropolitano.

“El Real Madrid demana a la Fiscalia que sol·liciti a les forces de seguretat els enregistraments existents a les dues localitzacions a fi d’identificar els autors dels esmentats insults racistes i d’odi”, ha publicat el club a la seva pàgina web. “El Real Madrid condemna aquests violents atacs de racisme, discriminació i odi que es produeixen, lamentablement de manera reiterada, contra el nostre jugador Vinícius Junior. El nostre club seguirà treballant en la defensa dels valors del futbol i de l’esport, i es mantindrà ferm en la seva lluita per la tolerància zero davant d’episodis tan repugnants com els que se segueixen produint en els darrers temps”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)