Més futbol

Mbappé: “Quan tingui alguna cosa per anunciar, ho faré”

Un dels grans protagonistes de les últimes setmanes en el món del futbol, Kylian Mbappé, s’ha pronunciat sobre el seu futur. El jugador del PSG, que ja ha comunicat al club que no renovarà i que, amb tota probabilitat, s’unirà al Real Madrid, ha parlat des de la concentració de la selecció francesa. Preguntat pel seu futur, Mbappé s’ha mostrat tranquil i ha assegurat que no té res a anunciar. “Quan tingui alguna cosa per anunciar, ho faré. No m’he amagat mai. La idea de fer un triplet amb el PSG és més important que si em quedo o no. El meu futur és irrellevant”, ha explicat, si bé també ha confirmat que quan comenci l’Eurocopa “ja estarà tot resolt”.

El francès també ha negat que estigui sent pressionat ni per Macron ni per ningú del seu país per quedar-se a París. “Si mires les meves últimes actuacions, m’has notat afectat? Estic centrat en el que passa al camp”, ha dit.

Finalment, Mbappé ha parlat sobre els Jocs Olímpics, una competició que vol jugar després de l’Eurocopa. Ara bé, tal com passa al Barça amb Lamine Yamal i Pau Cubarsí, des de Madrid no veuen amb bons ulls que jugui els dos tornejos. “Sempre he dit que els Jocs són especials per a mi i que voldria ser-hi, però no depèn de mi. Si hi vaig, serà un somni. Si no puc anar-hi, ho acceptaré”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)