3a divisió FEF

L’Escala té una final contra la FE Grama si vol pensar en la promoció d’ascens

3a divisió FEF. El conjunt d’Aday Benítez obre la jornada al camp de la FE Grama, rival directe a només tres punts per sota en la taula

Els anxovencs tenen tota una final si volen seguir en la lluita per poder optar als play-offs. Els homes d’Aday Benítez visiten aquest migdia (11:45) Camp Municipal Can Peixauet per disputar la 26a jornada de lliga contra la FE Grama. Primer partit en què el tècnic dels altempordanesos ja podrà dirigir el partit des de la banqueta després d’haver complert la sanció que li van imposar contra el Vilassar de Mar (6-2) els últims quatre partits.

El conjunt de Santa Coloma de Gramenet arriba al partit amb 30 punts, tres menys que els escalencs i a dues posicions per darrere en la classificació. Com a locals han aconseguit la majoria dels punts, 21 dels 30, 6 victòries, 3 empats i 4 derrotes. El cap de setmana passat van perdre per 4-3 a l’últim minut al camp del Girona B, però la setmana anterior, a casa, van guanyar per 3-1 al Tona.

L’Escala també arriba havent perdut l’última jornada. Un penal matiner els va condemnar ben aviat deixant-los amb 10 jugadors (Pablo Calvete va ser expulsat i, per tant, no podrà jugar avui) i amb el marcador en desavantatge. I l’últim partit a domicili van empatar en el derbi de l’Alt Empordà a l’impracticable camp del Peralada.

En el partit d’anada al Nou Miramar la FE Grama va guanyar per 2-3 quan encara hi havia Arnau Sala a la banqueta. Quan falten nou jornades per acabar la lliga els anxovencs necessiten endur-se la victòria avui per poder flirtejar amb la promoció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)