1a divisió

Mor l’expresident del Betis Manuel Ruiz de Lopera

L’expresident del Betis Manuel Ruiz Lopera ha mort als 79 anys, segons informava el club andalús a les xarxes socials. Lopera havia sortit feia uns dies de la unitat de cures intensives de l’hospital Santa Isabel, on havia estat ingressat per problemes digestius derivats d’una diverticulitis intestinal.

Empresari del sector financer i la construcció, Lopera va entrar al Betis com a gerent, va ser vicepresident econòmic i el 1992 va comprar el 70% de les accions. Màxim accionista durant gairebé dues dècades, va ser president del Betis durant deu anys, entre el 1996 i el 2006. Es va haver d’enfrontar a diversos procediments judicials per irregularitats fiscals al capdavant del Betis, i el 2010 li van embargar les accions.

El 1997, el club va canviar el nom de l’estadi Benito Villamarín pel de Manuel Ruiz de Lopera. Però el 2010, arran de la seva sortida per problemes amb la justícia, els socis van decidir recuperar la denominació anterior, referent al president que va tenir el Betis entre 1955 i 1965 i que va ser amb qui el club va adquirir en propietat l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)