Més futbol

El MICFootball engega la maquinària amb la tradicional cerimònia d’inauguració a Vilatenim

Avui ha començat el 22è torneig internacional de futbol base MICFootball, també conegut com la Copa Internacional del Mediterrani. L’acte inaugural i els primers partits han tingut lloc a l’Estadi Vilatenim de Figueres. Aquest tan esperat campionat s’allargarà fins al diumenge 31 de març i es preveu que sigui l’edició més gran fins ara. Un total de 412 equips provinents de 39 països diferents s’han reunit per participar, donant lloc a un nombre rècord de participants. Al llarg del torneig, aquests equips competiran en 1.012 partits disputats en 56 camps situats a 40 municipis de les comarques de Girona.

La cerimònia d’inauguració ha començat amb l’habitual processó on cada club participant ha lluit la seva distintiva bandera. Les grades s’han omplert amb 7000 persones que han omplert de gom a gom les graderies de Vilatenim. En l’acte s’ha aprofitat per entregar la dotzena edició del premi Dani Montesinos en periodisme esportiu, Marta Giménez Tejederas, estudiant de periodisme, ha estat la guanyadora.

Partits inaugurals

Abans de la cerimònia, el MIC s’ha estrenat de manera oficial en un matx de la categoria U16 (cadet) entre els amfitrions, el Figeures, i el Liverpool que s’ha imposat per la mínima (0-1). Després de la celebració inaugural, s’ha disputat el segon matx en les categoria U14 (infantil), FC Barcelona 2-0 CP Sarrià. Les 9 finals es dividiran, com és habitual els darrers anys, entre Figueres i Palamós el cap de setmana. La novetat d’aquesta edició és que s’hi sumarà el desenllaç del MICIntegra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)