3a divisió FEF

El Girona B marxa amb les mans buides de Mollerussa (1-0)

El filial blanc-i-vermell ha perdut a domicili contra el Mollerussa, que després d’un partit molt igualat ha aconseguit fer-se jugar el factor local a favor i marcar el gol de la victòria al minut 80.

El Girona B podia optar a guanyar-se un bri d’esperança amb la promoció d’ascens si avui s’emportava els tres punts al municipal de Mollerussa, pràcticament les mateixes que els locals, a qui tenien a només un punt abans del partit, però que compten amb un partit menys.

La primera meitat ha estat igualada com la classificació. Sense grans ocasions per cap dels dos conjunts però, sobretot, sense eficàcia de cara a porteria. 45 minuts d’equilibri que han acabat amb el mateix marcador que a l’inici del partit.

A la represa la igualtat al Municipal de Mollerussa ha estat la protagonista altra vegada. Els gironins han provat de treure’n alguna cosa, però, com sol passar en aquestes categories, el factor local ha acabat sent decisiu.

Firmat per Rusi, els blanc-i-blaus han marcat al minut 80’, i els joves de Sergi Mora ja no han sabut capgirar el marcador ni tampoc rascar-ne un empat.

La derrota els deixa a sis punts del descens, i a nou de la promoció d’ascens, a falta de dotze punts per jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)