Més futbol

ESPORTS

Mor als 63 anys l’exentrenador del Terrassa i l’Hospitalet José Luis García

El sabadellenc també va treballar en el futbol base de l’Espanyol

L’històric entrenador sabadellenc José Luis García Martínez va morir ahir als 63 anys a causa d’un vessament cerebral, segons han confirmat un dels clubs de la seva vida, l’UE Planadeu Roureda.

Una lesió va truncar la seva trajectòria com a jugador, però com a entrenador va completar una llarga trajectòria. Va estrenar-se en el desaparegut UD Artesanos però els seus èxits més rellevants els va protagonitzar en el modest Can Rull Rómulo Tronchoni.

Va fer el salt a l’Hospitalet a la 2a divisió B el febrer del 2008 després de la dimissió de García Tebar. Va estar-se 12 partits a la banqueta però no va poder evitar el descens a 3a malgrat millorar la dinàmica de l’equip. La temporades següents va entrenar l’Algesires i el Terrassa (2009-2010), on va dirigir l’actual jugador del Girona David López, en aquell moment cedit per l’Espanyol.

Va posar el seu coneixement al servei del futbol de base de l’Espanyol i va fer de coordinador del futbol base de l’Hospitalet, on club on va deixar petjada. A Sabadell, on va entrenar el segon equip del Centre d’Esports, havia regentat el bar del Poliesportiu Olímpica i el camp del seu barri, el Planadeu-Roureda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)