1a divisió FEF

El Cornellà perd en temps afegit i es complica la permanència (0-1)

Els de Gonzalo Riutort han vist com la Ponferradina els marcava al darrer minut i queden a com a mínim tres punts de la permanència quedant tres jornades

La Unió Esportiva Cornellà ha perdut al temps de descompte davant la Ponferradina (0-1) i es complica les opcions de permanència a 1a FEF. Després d’un partit força tancat, els visitants han aconseguit marcar als darrers segons i endur-se tres punts. La derrota deixa als verds a, com a mínim, tres punts de la permanència quan resten tan sols tres jornades. I són ja vuit partits sense guanyar.

Han passat poques coses a les àrees els primers minuts, un signe de què seria el partit. Algun intent tímid dels visitants sense aconseguir inquietar en excés a Yari sota pals. Al tram final de la primera meitat la Ponferradina ha vist com li anul·laven un gol al central Andújar, mentre que ha tingut un bon intent des de l’interior de l’àrea.

A la segona part, sobre l’hora de joc, els de Gonzalo Riutort han tingut la més clara. Una bona acció per banda de Robert Simón ha acabat amb una centrada que Teddy ha enviat al travesser. Ha perdonat i, ja a la recta final, els visitants han trobat premi. Primer Yari ha evitat el gol amb una gran aturada, i en el descompte Álex Costa ha marcat la diana que ha suposat la victòria.

Derrota dura del Cornellà que encadena una altra jornada sense guanyar i veu com segueix a, com a mínim, un partit de les places de permanència. Cada vegada queda menys i les sensacions, la dinàmica i els punts dels verds són preocupants. No és tard ni impossible, però necessiten una reacció immediata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció