2a divisió FEF

L’Europa perd davant el filial del Betis i haurà de remuntar al Nou Sardenya (2-0)

Els de Gràcia cauen a Sevilla en l’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a 1a FEF i hauran de capgirar el resultat per accedir a la final per pujar

L’Europa perd al camp del Betis Deportivo (2-0) en l’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a 1a FEF i veu com se li complica l’accés a la final per poder pujar de categoria. El filial andalús ha mostrat qualitat, determinació i eficàcia per superar als de Gràcia, que hauran de remuntar la setmana vinent al Nou Sardenya, on se senten molt forts i sabent que recuperaran algunes peces importants.

L’inici no ha pogut ser pitjor a la ciutat esportiva Luís del Sol. No s’havia gairebé ni completat el primer minut de joc quan, en una pilota morta a la frontal de l’àrea, Mawuli Mensah ha executat un gran xut que ha entrat escorat al pal. Un cop dur i inesperat pels de Gràcia, eliminatòria costa amunt des del principi. Ha intentat refer-se amb un intent d’Àlex Pla que ha sortit excessivament creuat. Pau Torres ha hagut d’aparèixer en un parell de bones accions dels locals per evitar el segon. Eslava ha tingut l’empat poc abans de la mitja hora en la més clara dels catalans a la primera meitat.

El guió no ha canviat gaire després del pas per vestidors. Un duel de ritme baix i amb el perill arribant en jugades aïllades. Força interrupcions en un xoc marcat per la calor incessant a Sevilla. Tot i això, qui es sentia més a prop de generar perill eren els locals, especialment a partir dels seus dos extrems. Ha amenaçat Jesús Rodríguez, però qui ha acabat castigant ha estat Souleymane. Poc abans del 70’, li ha caigut una pilota a banda dreta, ha superat dos defenses i ha definit amb suficiència.

Un altre mastegot pels de Ramon Gatell. La diana els posava en una situació molt complicada, però la reacció immediata ha sigut positiva. Poc després, una gran passada de Pau López ha acabat amb una vaselina d’Eslava que s’ha estavellat al pal i ha acabat sense entrar després de passejar-se per davant de la línia. I sembla que aquesta ocasió desaprofitada ha fet més mal mentalment que el 2 a 0.

L’equip ha sortit del partit al tram final, ha quedat tocat anímicament. Després d’un any excels i un final de campanya ideal els de Gràcia s’han trobat amb una situació molt adversa a l’eliminatòria, i li ha costat gestionar-ho. Caldrà refer-se a la tornada, i si un equip ho pot aconseguir és aquest Europa al Nou Sardenya. Un fortí. I un infern pels rivals. També ho haurà de ser pel filial andalús si els barcelonins volen aixecar el resultat i classificar-se per la darrera eliminatòria per continuar somiant amb l’ascens a Primera FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)