ACB

Ricky-Penya; següent pas?

Bàsquet. ACB. El base i el director esportiu Jordi Martí van intercanviar punts de vista i la reunió clau és la setmana vinent amb el propietari Tomàs Dagà

Que el Barça hagi renunciat als drets de Ricky en un gest que l’honora i que respecta la decisió personal del base català, tot i que en el seu dia el club blaugrana va pagar 4 milions d’euros de traspàs al Joventut, no vol dir que la icona verd-i-negra fitxi per la Penya. El base del Masnou va parlar ja amb el director esportiu del Joventut, Jordi Martí, i van intercanviar les diferents opinions de cadascuna de les parts. Ricky li va exposar com està, com veu l’equip i, en definitiva, el seu punt de vista per sentir-se còmode en una hipotètica arribada a la Penya. Jordi Martí també va explicar-li la realitat de la situació de primera mà deixant-li clar que l’equip ja estava tancat amb els fitxatges que s’han fet però que el club està obert a encaixar-lo perquè la Penya hi està interessada. Però hi ha una cosa que tothom veu clara, i és que per Ricky s’ha de fer un esforç. Hi ha una altra realitat, i és que, amb el que s’ha fitxat, s’ha cobert el pressupost. Però una altra realitat és que no sembla una qüestió només de diners. El pas clau era que el Barça prescindís dels seus drets. A partir d’ara, la pilota està a la teulada de la Penya i en la voluntat que tingui Ricky de tornar 15 anys després a ser l’heroi de l’afició del Joventut. La reunió clau serà la setmana vinent, quan hi haurà la intervenció del propietari del club, el màxim responsable de Scranton, el màxim accionista del Joventut, Tomàs Dagà. En aquesta trobada s’exposaran tots els arguments i totes les peticions de Ricky per fitxar pel Joventut i es veurà si el fitxatge és una qüestió de dies. Ara mateix sembla impensable que hi hagi alguna petició prou important per impedir l’acord, que suposaria una injecció d’il·lusió brutal a Badalona i, sens dubte, la millor campanya de socis.

Albert Cañellas, a l’‘staff’ de Miret

X.B.

El fins ara tècnic del Prat Joventut i coordinador del bàsquet de base del club del Baix Llobregat fa un pas més i formarà part de l’staff tècnic de Dani Miret amb Aleix Duran. Cañellas ja havia estat fa dos cursos com a quart ajudant en l’staff de Carles Duran. Als seus 33 anys, el tècnic sorgit del CB Hospitalet serà professional de l’ACB. David Jimeno, que compaginava la direcció del bàsquet de base i el primer equip, es podria centrar en el planter, tot i que es plantejava dirigir el Prat, però la marxa de perles del planter ha posat en qüestió la vinculació perquè la Penya no té joves per vincular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)