1a femenina

El Llevant les Planes guanya el València però la permanència es decidirà l’últim dia (3-0)

El Llevant les Planes s’imposa amb un contundent 3-0 davant el València al Municipal de les Planes. Un gran pas cap a la permanència, però que, tot i això, tot queda per decidir la setmana vinent en l’última jornada de la competició.

Partit intents a Sant Joan Despí. Les locals estaven pràcticament obligades a guanyar si volen seguir la temporada vinent a la màxima categoria del futbol estatal. Però calia batre a un rival directe, el València. Per això, els dos conjunts han sortit amb tot des del primer minut. S’han repartit la possessió i tots dos equips han tingut més d’una ocasió per obrir la llauna, però cap ha estat efectiva.

Al 23’ però, ha arribat un cop de sort per les locals. María Molina ha tocat la pilota amb la mà dins l’àrea reglant la pena màxima a les de Ferran Cabello. Yasmin ha estat l’encarregada de xutar des dels onze metres i, sense pensar-ho, ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Tot seguit el Municipal de les Planes ha rigut “Sí que es pot”. Abans del descans les locals encara han tingut alguna possibilitat més d’ampliar distàncies, però no han estat prou encertades i amb l’avantatge mínim han marxat als vestidors.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa línia. Amb la intensitat baixant a poc a poc pel cansament encara hi ha hagut ocasions pels dos equips. Per no endur-se sorpreses, les locals han volgut ampliar més les distàncies. Melanie s’ha recolzat amb Irina Uribe que amb una paret li ha deixat perfecte per fer el segon gol del partit.

Amb dos, però, tampoc n’hi havia prou. Amb una nova jugada de parets, la capitana amb l’ajuda d’una jugada individual prèvia de Chebak que s’ha endinsat en l’àrea i després, el suport en la paret de Melanie, Júlia Mora ha acabat sense dubtar tot i el poc espai que li quedava respecte a la porteria.

Entre gols, altes i canvis, la segona meitat ha estat molt més aturada que la primera. El València no ha desistit, però tampoc ha creat grans perills i el partit ha quedat vist per sentència amb el 3-0 al marcador. A més, les valencianes, tot i la derrota, ja estan salvades matemàticament. El Llevant les Planes, en canvi, no ho té tot fet. La victòria d’avui és un pas important perquè deixa el Granada, que ara marca el descens i que ha perdut contra el Llevant, a tres punts. Però les de Ferran Cabello hauran de guanyar la setmana que ve a la Real Societat. Tenen el gol average empatat amb el Granada, per tant, si el Granada guanya i el Betis (amb qui estan empatades a punts) també, els podria fer baixar a les catalanes. Tot queda per decidir-se en l’última jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)