1a femenina

El Llevant les Planes es queda a la Lliga F

La Lliga F tindrà tres equips catalans la propera temporada. Amb la presència del Barça, campió, i l’Espanyol, que ha pujat, assegurada, avui ha estat el torn del Llevant les Planes. El conjunt de Ferran Cabello arribava a l’última jornada de lliga amb tot a favor per assegurar-se la permanència, ja que depenia d’ell mateix per salvar-se després d’una temporada complicada. Dit i fet. L’equip de Sant Joan Despí ha esgarrapat un punt contra la Real Sociedad (2-2) i es queda a primera. Qui baixa és el Vila-real, que ha perdut contra l’Atlético (1-0). El Granada, que és qui ho tenia pitjor, s’ha salvat després de guanyar a camp de l’Eibar (0-2).

El partit ha començat malament per al Llevant les Planes, ja que Aparicio ha obert la llauna abans del quart d’hora de joc en un córner (13’). Chebbak ha empatat amb una bona volea (36’). Ja en la represa, Irina ha aprofitat una passada a l’espai per fer l’1-2 (67’). La Real ha acabat empatant a través de Jensen (75’), però la permanència s’ha assegurat igualment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)