Eurocopa

Suïssa goleja Hongria i segueix la pista d’Alemanya

Grup A. Aebischer, amb un gol i una assistència, guia la selecció helvètica

Hongria 1 Suïssa 3

HONGRIA:Gulacsi, Lang (Bolla, 45’), Orbán, Szalai (Dardai, 79’), Nagy (Kleinheisler, 67’), Schäfer, Fiola, Kerkez (Adam, 79’), Szoboszlai, Sallai i Varga.SUÏSSA:Sommer, Widmer (Stergiou, 68’), Schär, Akanji, Ricardo Rodríguez, Ndoye, Freuler, Xhaka, Vargas (Embolo, 74’), Aebischer i Duah (Amdouni, 68’).GOLS:0-1 (12’) Duah. 0-2 (44’) Aebischer. 1-2 (66’) Varga. 1-3 (93’) Embolo.ÀRBITRE:Slavko Vincic (Eslovènia).T.G.:Widmer, Freuler, Szalai i Yakin.PÚBLIC:50.534 espectadors al Rhein Energie Stadion.

Suïssa segueix els passos de l’amfitriona en el grup A i també se situa amb tres punts després de guanyar ahir en el debut contra Hongria. Protagonisme del jugador del Bolonya Michel Aebischer. Seva va ser l’assistència a Kwadwo Duah en el primer gol, superat el minut 10 i ratificat pel VAR, i seu va ser el gol que va situar el segon en el marcador abans del descans. Monòleg de la selecció helvètica en tot el primer temps. Hongria es va reactivar superada l’hora de partit amb un gol de Varga, que va rematar de forma perfecta una pilota servida pel jugador del Liverpool Szoboszlai. El gol en contra no va descentrar Suïssa. Embolo va sentenciar amb un tercer gol en el temps afegit.